26 de setembre del 2016

Ratolí guardadents personalitzat // Ratoncito guardadientes personalizado




Fa uns dies, mentre xerrava amb una amiga, se'ns va acostar la seva filla plorant desconsolada. El motiu era que se li acabava de caure una dent de llet, i a banda de l'ensurt lògic que havia tingut la criatura en notar-ho, el que més li preocupava era que ara li quedaria un forat a la boca i estaria lletja (ai les nenes, ben presumides des de petites!). Per intentar consolar-la i que no es capfiqués més li vam explicar que a la seva edat a tots els nens se'ls hi cauen les dents, i que no seria la única dels seus amics que començaria a tenir "forats" al somriure, però res, ella pansida i tossuda. Va ser doncs quan vam optar per donar-li a conèixer la història del Ratolí Pérez, i li vam dir que a partir d'aquell dia cada vegada que li caigués una dent l'havia de posar sota el coixí mentre dormia perquè la pogués venir a buscar el ratolí a canvi d'una moneda o un petit obsequi. El canvi d'humor de la nena va ser instantani, i frisava per arribar a casa i anar a dormir tot esperant la visita d'aquell nou personatge tan generós. Va ser aleshores quan em va venir una idea al cap i em vaig decidir a fer una manualitat que feia temps em venia molt de gust fer: un ratolí guardadents.

Ja n'havia vist infinitat de models a internet, Instagram i Pinterest, i tot i que em van fer gràcia, el fet de no tenir ningú a qui poder destinar una cosa així m'havia tret les ganes d'intentar fer-lo, però després de veure la il·lusió que aquella criatura havia dipositat en el petit ratolí i en vista de que encara li queden unes quantes dents per caure, vaig animar-me a fer-li un personalitzat amb el seu nom perquè aquells moments encara siguin més màgics i especials.

El patró per fer el meu ratolí guardadents és un mix de diversos patrons i mesures que he anat trobant, i com en aquest moment no tinc massa varietat de teixits a casa, vaig decantar-me per fer-lo totalment en feltre donant-li uns tocs femenins amb llacets i brillantets a joc. Per acabar d'arrodonir-ho, he volgut afegir-li un petit pergamí escrit pel Ratolí Pérez en persona que segur que tornarà boja a la destinatària del ninot. Esperem que li agradi!! 


- . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - 

Hace unos días, mientras charlaba con una amiga, se nos acercó su hija llorando desconsolada. El motivo era que se le acababa de caer un diente de leche, y a parte del susto lógico que había tenido la criatura al notarlo, lo que más la preocupaba era que ahora le quedaría un agujero en la boca y estaría fea (ay las niñas, tan presumidas desde pequeñas!). Para intentar consolarla y que no se encabezonara más le explicamos que a su edad a todos los niños se les caen los dientes, y que no sería la única de sus amigos que empezaría a tener "agujeros" en la sonrisa, pero nada, ella tozuda y triste. Fue entonces cuando optamos por darle a conocer la historia del Ratoncito Pérez, y le dijimos que a partir de aquél día cada vez que se le cayera un diente lo tenía que poner bajo la almohada mientras dormía para que pudiera venir a buscarlo en ratoncito a cambio de una moneda o un pequeño obsequio. El cambio de humor de la niña fue instantáneo, y estaba deseando llegar a casa e irse a dormir esperando la visita de aquél nuevo personaje tan generoso. Fue en ese momento cuando me vino una idea a la cabeza y me decidí a hacer una manualidad que hacía tiempo tenía muchas ganas de hacer: un ratoncito guardadientes.

Ya había visto infinidad de modelos en internet, Instagram y Pinterest, y aunque me hicieron gracia, el hecho de no tener a nadie a quien poder destinar una cosa así me quitó las ganas de intentar hacerlo, pero después de ver la ilusión que aquella criatura había depositado en el pequeño ratoncito y en vista de que aún le quedan unos cuantos dientes por caer, me animé a hacerle uno personalizado con su nombre para que esos momentos sean más mágicos y especiales.

El patrón para hacer mi ratoncito guardadientes es un mix de varios patrones y medidas que ido encontrando, y como en este momento no tengo demasiada variedad de tejidos en casa, me decanté por hacerlo totalmente de fieltro dándole unos toques femeninos con lacitos y brillantitos a juego. Para rematarlo, he querido añadirle un pequeño pergamino escrito por el Ratoncito Pérez en persona que seguro volverá loca a la destinataria del muñeco. Esperemos que le guste!!








2 comentaris:

  1. Respostes
    1. Moltes gràcies Jordi!! És el primer que faig i em falta polir la tècnica i els detalls, però tot i així crec que ha quedat simpàtic.
      Gràcies pel teu comentari!

      Elimina